ריח לא נעים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/02/2010 | 21:12 | מאת: ג'סי

שלום רב, לביתי בת ה-3 יש ריח לא נעים מהפות. אני מקפידה לקלח אותה מידי יום, אין מדובר בתופעה חדשה אלא בעובדה הקיימת זה זמן רב. האם מדובר בהפרשות וגינליות ? האם הדבר צפוי ללוותה גם בבגרותה ? אני מוטרדת. תודה מראש

שלום יתכן שהמקור לריח רע וגינלי יש צורך להערכה יותר מעמיקה ע"י בדיקת השתן לכללית ותרבית כמו כן לקחת משטח מההפרשות הוגינליות ולטפל בהתאם בהמשך ההריח הזה יש צורך שתבדק ע"י הרופא המטפל ואולי גם ע"י גניקולוג

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה