טיקים לבן שש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/02/2010 | 12:48 | מאת: pber

בני בן השש החל למצמץ מידי פעם לפני כחצי שנה. בדיקת רופא עיניים שללה בעיית ראיה כלשהי. זה קצת נרגע אבל חזר בשבוע האחרון בעצמה חזקה יותר ובנוסף הוא מזיז את האף (כאילו מגרד לו) ומידי פעם תנועות בכתף. מה צריך או ניתן לבדוק ? האם כדאי פשוט לעזוב את זה ?

שלום יתכן מדובר באלרגיה עיניים ואף - כדי להיבדק שוב ע"י רופא העיניים בשאלה של אלרגיה בלחמית העין לגבי תנועות הכתף לא ברור לי טיבן אך במידה והתופעה לא חולפת או מתגברת יש מקום להיבדק ע"י נוירולוג ילדים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה