כוונה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/02/2010 | 11:39 | מאת: אוריגמיש

בהריון הנוכחי (ראשון) עקבנו לכל אורכו אחרי נושא ה CMV, מכיוון שהאישה מעולם לא נדבקה, נכון שבהריון השני הסיכון קטן יותר, אך עדיין בעייתי, האם כדאי לנסות להדבק בכוונה ב CMV, ע"מ שבהריון הבא הסיכון יפחת ? הבנתי שעל כל אחד המחלה משפיעה שונה, החל מכאלה שכמעט לא מרגישים אותה, דרך סוג של שפעת, ועד מחלה מאוד לא נעימה שיכולה להמשך גם מספר חודשים. האם כדאי לנסות להדבק ב CMV באופן בכוון ? תודה.

לא כדי להדבק באופן מכוון לעתיד מדברים על פיתוח חיסון כנגד CMV

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה