בן שבועים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/01/2010 | 02:12 | מאת: חנה

בני בן שבועיים יונק מלא, האם יתכן כי יהיה לו שלשול מהנקה או שיציאותיו רבות ורכות בשל ההנקה? בנוסף, האם כבר בגיל זה אוכל להרגיל אותו לשינת לילה/יום או שהוא עדיין קטן מידי מכדי להרגיל את גופו לכך? מאיזה גיל ניתן להתחיל לסדר לו את הלילות/ימים מבחינת שינה? תודה

תינוק יונק נוטה ליציאות נוזליות עד 10 פעמים ביום - כך שאין מדובר בשילשול. לגבי הרגלי יום ולילה בגיל שבועיים זה מעט מוקדם והמדיניות עד גיל חודשיים להניק לפי צורך.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה