גזים לבן שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/01/2010 | 16:47 | מאת: חנה

בני בן שבועיים יונק, וי שלו גזים אני שמה לב לתפריט שאני אוכלת באותו היום ולא משהו שאמור לעשות גזים. האם הגזים נגרמים ממזונות בימים אחרים? כלומר כעבור כמה זמן האוכל מגיע לילד דרך החלב? והאם שתיית תה שומר או קמומיל תוכל להרגיע לו את הבטן באם אשתה? האם זה יעבור מיידת לחלב. או שיש מס' שעות להתעכלות התה? תודה מראש

השפעת מזונות האם המניקה על התינוק הינה נושא לוויכוחים רבים . בכל אופן גזים נובעים לא ממזונות האם אלאל מחוסר בשלות מערכת העיכול של הילוד , שתייה תה משפיעה מעט מאד על מערכת העיכול של התינוק אך בהחלט איננה מזקיה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה