פצעים בפה שאלה לתשובה מד"ר איאס קאסם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/01/2010 | 10:54 | מאת: נעמה

תודה על תשובתך רמת ה-IGE היא 86.1 IU\ML ערך יחוס 0-52 הרופא הפנה אותי לאלרגולוג\אימונולוג [פרו"פ לוי יעקוב מומחה] והוא ביקש שנעשה בדיקה שנקראת תת אוכלוסיות לימפוצ.מעל 6 אנט. ולהרחיב בירור כולל CD8-4 נילקח מהפה משטח לבדיקה . והרופא חושב על קננדידיאזיס כרונית בפה . וכל הזמן יוצאות לה פריחות בגוף בחילופי עונות יש לה פריחה דיסהידרוטית ברגליים .על מה מצביעות הבדיקות שהרופא ביקש מה הן אמורות לבדוק אשמח אם תתן לי תשובה תודה רבה .

שלום מבקש לבדוק שני כוונים - כוון אלרגיה וכוון מערכת החיסון של הילד

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה