הפרשות כהות מהאוזניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/12/2008 | 22:50 | מאת: Elena

שלום, לילדה שלי בת 1.4 ישנן הפרשות בכמות גדולה,לדעתי, וגם כהה מדי ,מהאוזניים. סמתי לב שהאוזניים שלה לפעמים סרוטת עד הדם וכן נוטה להכניס לשם לפעמים אצבעות אך כשאני רואה את זה אני פשוט מוציא את האצבע שלה מהאוזן והיא שוכחת מזה. הילדה מתנהגת כרגיל ולא מראה שום סימנים של כאב וכו'. בבדיקות שיגרתיות אצל רופא ילדים לא הפנתי את תשומת ליבו של הרופא וכן גם לא קיבלתי אף הערה ממנו בנושא. האם זה באמת משהו חריג? האם אני צריכה להראות אותה לרופא? אם כן לרופא ילדים או לרופא של אף,אוזן גרון? תודה אלנה

ההפרשות הנ,ל הינן צרומן רך - זהו החומר אשר מגן על האוזן החיצונית , לעיתים זה מתקשה ומציק ואז הילדים נוטים לגרד את האיזור . אין בזה כל בעיה רפואית

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה