שלשול בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/01/2010 | 09:42 | מאת: אילנה

שלום רב, בני בן השנתיים סובל משלשולים חוזרים ונשנים כבר כמה חודשים. מדובר בכל פעם בהתקפים של כמה ימים שכוללים שלשולים רבים ולעיתים גם חום. לאחר מכן זה נרגע לשבוע שבועיים וחוזר. אנו נונתים לו רק חלב אורז ולא מצאנו הבדל כשמנענו מוצרי חלב. בדקנו מספר פעמים טפילים ותולעים וגם גיארדיה- הכל חזר שלילי. גם בדיקת הצליאק ובדיקות דם תקינות. אנחנו ממש חסרי אונים. האם יש לך במקרה עוד כיוון מחשבה. תודה רבה

חשוב לדעת במקרים הללו מה הגורם לשלשולים ועד כמה מפריע להתפתחות הגופנית שלהם לפי התיאור יש מקום לבציע בירור מקיף כולל מעקב שקילה לדעתי כדי לפנות לגסטראנטרולוג ילדים במידה ואתם מעוניינים ניתן לפנות למרפאאת גסטרו ילדים בבית חולים הלל יפה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה