צמיחת שיער איטית וקצוות מפוצלים (בשיער) אצל ילדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/01/2010 | 17:43 | מאת: עינת

שלום, ביתי בת 19 חודש והשיער צומח באיטיות רבה. כמו כן לאחרונה הבחנתי שיש לה לא מעט קצוות מפוצלים בשיער. האם יתכן שחסרים לה מינרלים או ויטמינים? בסה"כ אוכלת תזונה די מאוזנת.

שלום יתכן וחסרים מלחים בגוף מציע לבציע בדיקת דם שתכלול ספירת דם ומלחים יתכן מדובר בבעיה משפחתית? בכל מקרה בהמשך התופעה יש להפנותה לרופא עור

28/01/2010 | 21:32 | מאת: מור

בתי ב 6 שנים וחודשיים ושיערה אינו אורך ודליל. הגובה והמשקל תקינים. לפני שנה או שנתיים רופא הילדים עשה לה בדיקות דם ויצא תקין. אולי לא בדק בכיוון הנכון? ראיתי שדיברת על מלחים? מה זה? אולי חסר לה איזה וטמין מסוים. איזה ויטמנים אחראי על צמיחה חוזק השיער ובאילו מזונות הוא קיים? אולי היא לא צורכת ממנו מספיק? לתשובתך אודה. מור

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה