פצעים בפה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/01/2010 | 21:48 | מאת: רינת

שלום לפני כחצי שנה בני חזר מהגן עם פצעים בפה (אז הוא היה בן שנה),הפצעים היו כשבוע פלוס מלויים בחום וכואבים-גם אני נדבקתי ואצלי הם הופיעו בגרון מאז מדי חודש מופיעים הפצעים שוב ושוב מלווים בהפרשת רוק מרובה אך ללא חום.מה עלי לעשות ואיך להפתר מהם כי זה כואב ולא נעים לו וגם לי כי אני נדבקת כל פעם איתו ובעלי לא נדבק כלל

יש מספר אבחנות לפצעים חוזרים בפה , וכדאי לברר מה מהותם , אם אכן מדובר באפטות אזי כדאי לבצע ספירת דם לוודא שמספר הכדוריות הלבנות תקין , אם הארועים אינם מלווים בחום אזי חלק מהמחלות נשלל , ונשארנו עם זיהומים וירליים כאלו ואחרים .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה