שיעול טורדני ויבש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

22/12/2009 | 13:34 | מאת: שלי

שלום, בני בן 15 וחצי סובל כבר שנים משיעול טורדני ויבש בתקופת החורף שממש מפריע לו. הוא משתעל מאד חזק ובתדירות גבוהה עד שכואב לו בבית החזה. כל שנה לוקחים אותו לרופא, שנותן לו סירופ לשיעול - אך זה לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם לקחת אותו למומחה ריאות או לבדיקת אלרגיה? תודה

ישנו מצב הקרוי cough varient asthma , כלומר מומלץ כן לבצע תפקודי נשימה ולהתייעץ עם רופא ראות - אין מקום לתת טיפול בסירופ נוגד שיעול במצבים כרוניים כגון אלו.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה