עייפות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/12/2009 | 07:56 | מאת: קרן

שלום רב בתי בת ה-4 הייתה חולה לאחרונה - כאבי אוזניים, גרון ותולעים. לפני כשבוע וחצי היא הבריאה אך ישנה הרבה יותר מהרגיל. יכולה להירדם ב-18:00-19:00 עד הבוקר שבד"כ היא הייתה נרדמת בסביבות 20:15. אתמול גם אמרו לי שהיא נרדמה בגן לחצי שעה - דבר שלעולם לא קרה. בשעות הערות שלה היא פעילה מאד ואין סימנים על בעיה כלשהי רק העייפות הלא אופיינית לה מטרידה אותי. האם כדאי לעשות לה בדיקות דם? תודה מראש

ינן סיבות רבות לעייפותבגיל זה , יתכן ומחלה שעברה עליה, יתכן וחסרים כאלו ואחרים. בכל אופן הייתי ממתינה מספר ימים נוספים ואם לא חלה התאוששות אזי בדיקות דם לשלילת מחלה זיהומית , וכן רמות ברזל וויטמין B12

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה