מכשיר אנילציה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/12/2009 | 10:18 | מאת: ליז אזולאי

שלום רב, הבת שלי היא בת שנתיים וחודשיים , ולאחר ביקור אצל הרופא ילדים אתמול הוא ביקש שנבצע אניהלציה לשקד 3 פעמים ביום, למשך 5 ימים. יש ברשותי את מכשיר האנילציה עם המסיכה שמאוד מקשה לבצע את העבודה כי ביתי מסירה את המסיכה והמכשיר גורם לרעש נוראי. האם יש מכשיר חליפי אולי ע"י משאף שעושה את אותה עבודה? אשמח לקבל פרטים על מכשירים ידידותיים. והאם יש צורך במרשם מהרופא? תודה ויום טוב, ליז

מומלץ לגשת לבית מרקחת ולראות מכשירים ידידותיים יותר. ניתן לתת משאף , אך גם אותו יש לרכוש ולפתח מיומנות בשימוש בגיל זה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה