בת שנתיים שוקלת 10 קילו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/12/2009 | 21:18 | מאת: חנה

שלום , ביתינולדה בשבוע 40 הריון תקין, במשקל 2780, כיום בת 26 חודשים שוקלת 10 ק"ג, גובה 86, מעולם לא היתה אכלנית גדולה, בצענו לה בדיקות דם והם תקינות, היא פעילה אנרגטית ובריאה לחלוטין- ללא שילשולים/הקאות/ מחלות, אך עדיין נמצאת באחוזון ה-1 האם עליי לדאוג? האם זו אינדיקציה למשהו? יש בדיקות מומלצות נוספות?

אחוזון1דורש ברור ראשוני אצל רופא מטפל. על פניו נשמע שמדובר בתינוקת בריאה , אך יש צורך בבדיקה גופנית מלאה , מעקב , הערכת דיאטנית .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה