שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/12/2009 | 21:06 | מאת: סמי

יש לנו תינוק שסובל מאלרגיה ופריחה ואנו לא מצליחים לגלות את הסיבה , גם לא כשהופננו לרופא מומחה התופעה מופיעה אצלו כאשר נותנים לו סימילק ומוצרי חלב וגם כתוצאה ממאכלים שונים אנחנו נותנים לו פיניסטיל וזה עוזר , בזמן הנקה זה נעלם , הוא אושפז בשבוע הראשון בגלל קוצר נשימה וגם לפני חודש למשך חמישה ימים נכון להיום אנחנו עושים אנהילציה ומאוד מוטרדים מתופעה ומזה שלא מצליחים לעלות על הסיבה לאלרגיה .

מתבקשת השאלה מדוע לא מדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה? האם ניסיתם להמנע לחלוטין מחלבון חלב פרה? כלומר לעבור להנקה בלבד או עם כלכלה מפורקת ללא חלבון מלא כגון נוטרמיגן? האם התייעצתם עם מומחה לאלרגיה?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה