הנוך שליין לבת 7

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/11/2009 | 22:12 | מאת: אביגיל

בתי בת ה-7 אובחנה ע"י רופא הילדים כחולה בהנןך שליין בבדיקות הדם לא נמצא ממצא חריג ובדיקת esr הייתה 29 הכתמים האדומים התפשטו לאורך רגליה וישבנה מנקודות הפכו לכתמים גדולים שנראים כעקיצות הילדה אינה מתלוננת על כאב כל שהוא או גירוד אין לה חום ולא כאבי בטן או מפרקים חלפו כבר 10 ימים והבעיה לא נעלמת לדברי הרופא הבעיה תעלם כפי שהופיעה תוך מקסימום מס' שבועות ואין צורך בטיפול או המשך בירור האם בכל זאת יש מה לברר/לטפל ?

הרופא המטפל צודק בהחלט , הפריחה תעלם וכל עוד אין כאבי בטן אין מקם לטיפול. יהיה מקום למעקב אחר בדיקות שתן לכללית , אחת למספר חודשים , זה הכל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה