עמידה וישיבה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

22/11/2009 | 00:00 | מאת: שרונה

שלום רב!!! בני בן ה- 4 חודשים כבר יושב בלול ועומד עמידה זקופה האם זה בריא לגב או לאגן כאשר הוא יושב בלול??? האם זה בריא שכאשר אני יושבת הוא עומד עלי (בהשגחה מלאה אציין כי אני תופסת אותו)!!!???? אם לא באיזה גיל זה בריא לתינוקות לשבת? בברכה ויום נעים שרונה

העניין הוא איננו הבריאות , במידה הואו יושב יציב אין בכך בעיה רפואית , יש לבדוק את התינוק האם אינו סובל מטונוס מוגבר אשר גורם לו את השאיפה להיות בעמידה וזקוף יותר. בדיקה שגרתית בטיפת חלב תספק תשובה זו.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה