תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

19/11/2009 | 23:15 | מאת: ולאדה

שלום ד"ר, בת שלי בת שנה וחצי חודש וחצי האחרון כל שבוע-שבועיים מעלה חום ל39.5 -40. פעם זה אוזניים, פעם שיעול, נזלת שעוברת ובאה (היא כמעט לא עוברת). כל שבוע כמעט אנחנו מבקרים אצל רופאה שלנו. גם השנה היא התחילה ללכת חגן. היום עשינו בדיקת דם והתוצאות מדאיגות אותי מאוד: WBC 20.0 הגבול העליון הוא 17.0 RDW 16.5 הגבול העליונון הוא 16.0 STABS %-DIF 3.6 הגבול העליון 3.0 LYMPHOCYTES abs-DIF 9.6 הגבול העליון 9.0 MONOCYTES abs-DIF 1.3 הגבול העליון 1.0 CREATININE 0.24 הגבול התחתון 0.51 TRIGLYCERIDES 280!!! BILIRUBIN-TOTAL 0.2 הגבול התחתון 0.3 GOT (AST) 62 הגבול העליון 27 GPT (ALT) 38 הגבול העליון 34 ALK. PHOSPHATASE 249 בגדר הנורמה התשובה מאוד מדאיגה אותי, במיוחד תוצאות הכבד! יש לציין שביום ראשון השבוע עשינו חיסון בטיפת חלב נגד דלקת כבד A מנה ראשונה וPREVENAR מנה שניה. האם ישנו קשר בין בדיקת דם וחיסון או שזה משהו אחר? אם עשינו חיסון ביום ראשון אז רק ביום שלישי היא התחילה להרגיש לא טוב ואתמול קפץ החום ל39.5. בעצם לאחר 48 שעות ממתן החיסון... תודה רבה מראש על התייחסותך. מצטערת שאני נודניקית, פשוט מאוד מודאגת

התאור שלך מתאים מאוד לילד שהחל ללכת לגן וכל הזמן חולה עליה באנזימי כבד יכטולה לשיות גם ממחלות הוירליות אך יש צורך לעקוב אחרי זה בעזרת רופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה