חומצה פולית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/11/2009 | 19:20 | מאת: אמא שלה

ביתי בת שבעה וחצי חודשים ובבדיקת דם שעשיתי לה לפני חודש התברר לי היום ע''י רופא(לא זה שהפנה לבדיקה)שההמוגלובין שלה נמוך מאד.הוא אמר לי לתת לה 18 טיפות ברזל וחצי כדור חומצה פולית. כשקניתי את החומצה פולית והרוקחת שמעה למי היא מיועדת היא "עיקמה את האף" ושאלה אם התיעצתי עם עוד רופא.רציתי לדעת מה הבעיה,ואם לשמוע לעצתו או לא.

כעקרון ילדים בגיל הזה אין להם בעיה עם חומצה פוליט אך יתכן שהרפא לקח בדיקה לכך והחליו לטפל גם עם חומצה פוליט תפני לרופא המטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה