תופעה של עליית חום לעיתים קרובות אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/11/2009 | 00:05 | מאת: דולי

מדי שבוע עד 10 ימים עולה חומו של נכדי למעלה מ38 מעלות. לאחר כיומיים נעלם החום.כבר יום קודם אין לו תיאבון וצללים כהים נראים מתחת לעיניו.מה עושים????? עד שמחליטים לגשת לרופא החום יורד והרופא לא מתרגש מהסיפור. אותי זה מדאיג מאוד.זה נמשך תקופה ארוכה בצורה המתוארת .לפחות שנה.

שלום אין מה לדאוג רוב הילדים בגיל הזה ובעיקר אלו שהולכים לגן מקבלים מחלות חוזרות שרובם המכריע וירליות וזה עובר אחרי שהילד "התרגל" לכל המחלות שסביבו

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה