רגישות לחלב ותחליפים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/10/2009 | 08:33 | מאת: מעיין

שלום, בתי בת חצי שנה. התזונה שלה כיום מורכבת מ-4 הנקות ביום, מנת פירות, ומנת ירקות עם בשר או עוף. אני רוצה להפסיק להניק ומנסה לתת לה נוטרמיגן במקום אבל היא לא מוכנה בשום אופן. האם ניתן לתת לה אוכל אחר במקום (אוכל מוצק)? תודה רבה מעיין

כמובן שניתן לתת אוכל מוצק, תבשילי ירקות , קטניות וכו'. אך קשה להגיע לכמות קלוריות נדרשת. האם יש מניעה ממתן כלכלה צמחית? ולעיתים ניתן להמתיק מעט את הנוטרמיגן ואזי תינוקות אוהבים אותו יותר.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה