alk 2000

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/10/2009 | 12:33 | מאת: רחלי

לבן שלי היתה פריחה בגוף שבהתחלה נראתה כמו עקיצות תמימות , אך כלל נקודה התפשטה ונהייתה כמו פצע אדום, האבחנה היתה שזה כנראה תגובה של הגוף למשהו וירלי כנראה הרפס,והיה לו םצע כמו הרפס בפה, אך בבדיקות דם נמצא ALK PHOSPHATASE בשיעור של 1640 וכעבור מס' ימים בדקנו שוב וזה היה 2000 הפצעים מגלידים והסימנים מתחילים להיעלם אך על מה זה מעיד ומה צריך להיות המשך הבירור

ראי תשובתי הבאה האנזים מקורברקמת הכבד השלד והדם - ושכיח רמות גבוהות משפחתיות אך חולפות , במידה ובדיקתו הגופנית תקינה - מעקב בעוד חודש מספק .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה