ילד רזה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/09/2009 | 20:47 | מאת: דפנה

בני בן ה 3 ו 4 חד ילד שאוכל די טוב והכול בלי בעייה אך הוא לא משמין הפנים שלו די מלאים אך הגוף ממש עור ועצמות אבא שלו עוד מסוגל ללכת למשטרה כי אנכנו גרושים מה יכולה להיות הסיבה שהוא לא משמין יש לו אחות בת 4 וחצי יש המון דברים שמסרבת לאכול אך היא נראת בסדר לעומתו והיא לא אוהבת בכלל פרות וירקות

28/09/2009 | 10:46 | מאת: a

ישנן סיבות רבות לחוסר עלייה מספקת במשלק , בתחילה יש לפנות לרופא המטפל ולעקוב אחר עקומות המשקל לפי הגיל - יתכןונראה רזה אך משקלו תקין לגילו , אחר כך יש להעריך האם הילד חולה , או שהתנהוגותו ומצבו הכללים תקינים - מה כמות הקלוריות והער התזונתי של מה שאוכל לעומת ההוצאות , וכן , קיים גם נושא מצבו הרגשי אשר יכול להשפיע על הגידלה.

28/09/2009 | 10:46 | מאת: a

ישנן סיבות רבות לחוסר עלייה מספקת במשלק , בתחילה יש לפנות לרופא המטפל ולעקוב אחר עקומות המשקל לפי הגיל - יתכןונראה רזה אך משקלו תקין לגילו , אחר כך יש להעריך האם הילד חולה , או שהתנהוגותו ומצבו הכללים תקינים - מה כמות הקלוריות והער התזונתי של מה שאוכל לעומת ההוצאות , וכן , קיים גם נושא מצבו הרגשי אשר יכול להשפיע על הגידלה.

28/09/2009 | 20:16 | מאת: דפנה

אני בטור ילדה הייתי רזה מאוד גם אחותי ולה יש גם ילד רזה האים זה קשור גם?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה