עקיצות יתוש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

16/09/2009 | 22:48 | מאת: שרוני

שלום וברכה. ביום שבת, יום ראשון והיום עקצו אותי יתושים. בימי שבת וראשון העקיצה הורגשה רק לאחר מכן וגירדה (שמתי חומץ וזה הפסיק לגרד). היום (יום רביעי בלילה, סביבות תשע בלילה) הרגשתי דקירה קטנה ביד, הרמתי את השרוול וראיתי דבר שנראה כמו עקיצת יתוש/פריחה אך זה לא מגרד (!!). אני נורא לחוצה בגלל יתוש הנמר האסייתי והייתי שמחה לדעת מהם הסימנים שבגללם אני צריכה לפנות לרופא בגלל המחלות שהיתוש מעביר (לא ראיתי את היתוש שעקץ, אני לא יכולה לומר בוודאות שזהו היתוש!). אני נורא לחוצה והייתי שמחה לתגובה כמה שיותר מהירה, תודה!

אין טיפול מניעתי - במידה ומתפתחים סימני מחלה כלשם - חום , כאבי ראש, בחילות והקאות , יש לפנות לבדיקת רופא מטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה