חום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

16/09/2009 | 08:36 | מאת: סיון

שלום רב, בני בן 7 חודשים, בריא, יש לו חוסר ב- G6PD. טמפרטורת גוף שלו במדידת חום בימים רגילים, בלי קשר לחיסון או משהו אחר, היא 37.6-37.7. רופא ילדים שלו טוען שיש ילדים שטמפרטורת גופם גבוהה יותר מילדים אחרים, ואין צורך להתייחס כל עוד הטמפרטורה נמוכה מ- 38.5. היום ובימים האחרונים אנ י חשה שהוא מעט חם בשעות הבוקר, והטמפרטורה במדידה רקטלית היא 38 מעלות. הדבר מדאיג אותי ולא יודעת עם מי להתייעץ. הוא לבוש בתקופה זו עם בגדי גוף גופיות, ללא חימום נוסף, ובבית יש מאוורים ומזגן במהלך היום. חוץ מזה התנהגותו רגילה- משחק, אוכל, שותה, יש לו יציאות. מקווה לעזרה סיון

מחלות אצל ילדים הן אינן מסתתרות - אם הוא מפתח מחלה זיהומית החום יעלה במהלך היום יומיים הקרובים ויופיעו סימני מחלה , במידה ולא - אזי מדובר בוויסות שונה של טמפ' הגוף והסביבה. לא הייתי מבצעת ברור נוסף כעת

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה