כאבי בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/09/2009 | 08:32 | מאת: חוה

מזה 7 ימים בתי סובלת מכאבי בטן - בחלק התחתון. יש לה חם של 37.7 רב הזמן. לא נמצאו ממימצאים חד שמעיים הרופא צייד אותי בהפנייה למיון במידת הצורך. ואני לא יודעת איך לנהוג נוכח מספר הימים שעברו והמחלה לא חלפה. אשמח לקבל את תשובתכם. חוי

חוה שלום, לא ציינת בת כמה ביתך יכולה להרגיעך כי קרוב לודאי לא מדובר במצב דחוף כרורגי - ואם הכאבים נמשכים מזה 7 ימים לא מדוב באפנדיציט או בעיית מעיים חריפה חסרים פרטים כגון יציאות , האם יש שילשול , שינויים בהרגלי אכילה , רידיה במשקל - הסבירות הגבוהה ביותר שמדובר בכאבי בטן על רקע שינוי באורח חיים מתחילת בית הספר - נובעים משינוי בארוחות , יציאות לא סדירות ועצירות ולעיתים אי סבילות לחלב אותו אוכלים בבוקר . כמובן יש לשלול בעיה בדרכי השתן מאחר והכאבים הינם בבטן תחלונה. ממליצה המשך מעקב רופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה