טיפול טבעי בכינים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

02/09/2009 | 22:17 | מאת: דנה רוט

הי שמי דנה חברה המלימה לי לאחרונה על מוצר מדהים של חברת סאנריידר שמעולה לטובת כינים , המוצר מעולה לכינים וללא ריח לוואי כל שהילדים מריגים נח בבית הספר. מצאתי את המוצר בקישור הבא http://www.enjoybestlife.com/97821/פתרון-סאנריידר-לכינים

מעולה, אשתמש בו גם. תודה לך דנה.

30/09/2009 | 17:47 | מאת: אורטל

אני בת 15 אני כבר איזה חודשים עם כינים על השיער וכל מה ששאני לא עושה פשוט לא יורד כל התכשירים כל השמפואים הכל וכלום לא עוזר יש לי על השיער מלא ביצים ואני לא מצליחה להוריד אותן ושזה כבר ממש משפיעה עליי לא טוב זה גורם לי לנשירה אדירה מהשיער אני רק נוגעת בשיער ואני מוצאת 500 כינים +חצי שיער פליז תגידו לי מה לעשות עם זה כי כבר אין לי כוח יותר !

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה