בלוטה סביב פי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

23/11/2008 | 17:28 | מאת: רוני

שלום.בני בן 4.5 חודשים. בעת החלפת החיתול, מצאתי שתי בלוטות סביב פי הטבעת בגודל קטן,של אפונה.הילד ניזון מהנקה מלאה ולאחרונה נראה לי שהקיבה שלו מימית יותר מהרגיל.מהן הבלוטות האלו?ומה הסיבה?תודה אמא מודאגת!

הבלוטות הן קרוב לודאי בלוטות לימפה קטנות , יתכן ובלוטות חלב ויתכן ממצא מבני אקראי. חשיבות להיות הבלוטות ללא אודם או הפרשה וללא כאב במגע עליהן. במידה והן גדלות יתכן ומתפתח זיהום מקומי . יש להבדק בכדי לתת אבחנה סופית

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה