סימילאק טופ פרי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/08/2009 | 21:17 | מאת: שני

שלום, הבן שלי בן 5 חודשים , עד גיל 3 חודשים ינק כמעט באופן מלא עם תוספת מעטה של סימילאק טופ פרי, מגיל 3 חודשים ועד היום הוא אוכל את הסימילאק בלבד ללא הנקה, המשכתי את הסימילאק טופ פרי (בזמנו הוא סבל מגזים).מאז שהתחלתי לתת את הפורמולה הוא עלה בסה"כ קילו 1 וגבה ב-4.5 ס"מ הוא היה באחוזון 95 וירד לאחוזון 25 ונראה רזה מאוד וקטן לגילו האם החלפה לפורמולה אחרת עלולה לגרום לרגישות או שאפשר להחליף לסימילאק אדוונס? אני חוששת שמשום שהוא לא קיבל את הלקטוז יש לו איזה שהוא חוסר שעשוי לפגוע לו בהתפתחות, הוא מתעורר הרבה מאוד בלילה כל שעתיים ולפעמים יותר, האם אפשר לתת בלילה מטרנה עם דייסה? זה יכול להזיק לתת 2 סוגי פורמולה שונים?

עם הנתונים הללו כדי לגשת לרופא מטפל כדי להעריך קצב עלית משקל כמו כן צריך לחשב כמות קלוריות שהוא אוכל כולל הערכה ובדיקה גופנית אין מניעה לעבור לפורמולה רגילה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה