ביוקל במקום פגלקס לעצירות אצל ביתי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/08/2009 | 20:15 | מאת: נטע גונן

שלום, ביתי בת 3. כבר כ-4 חודשים שאנו נותנים לה פגלקס משום שהיא לא רוצה לעשות קקי. אנחנו בטיפול פסיכולוגי בגלל בעיה זו. השימוש בפגלקס עלול להמשך תקופה מאד ארוכה, והיות והוא תכשיר לא טבעי, אנחנו מפחדים שהוא עלול להזיק לביתנו בטווח הארוך. בבית טבע נתנו לי את התכשיר - ביוקל של טבעוני. השאלה היא האם ביוקל יתן לנו את אותו אפקט שנתן לנו הפגלקס? תודה נטע

צריל לנסות אותו תנסו גם לתת לה לאכול פירות יבשים

08/11/2011 | 12:33 | מאת: רוקח

מדובר בתכשיר על בסיס סיבים מסיסים ..לכן לא צפוי שיעזור במקרה של עצירות

03/09/2009 | 23:24 | מאת: אורה רז

נטע שלום, במצב שכזה עדיף להתייעץ עם גסטרו ילדים מבי"ח הלל יפה, דר' גמאל גרא, יש לו נסיון נהדר בטיפול במצבים המשלבים פחד פסיכולוגי והשלכה על יציאות קשות. ההמלצה על פגלקס היתה מצויינת אצל בנותיי כשהיו בגיל מתקדם יותר עם גמילה מחיתולים. בהצלחה אורה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה