רגישות לחלב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/08/2009 | 09:35 | מאת: נופר

בני בן 5.5. חודשים אובחן כרגיש לחלב פרה. כיום תזונתו מורכבת מ- 2 הנקות ביום, 3 בקבוקי מת"ל וארוחת מוצקים. הוא מסרב לאכול עוף ( למרות ששמתי כנף אחת בתוך כמות גדולה של ירקות ) ואני מוטרדת מכך שאין חלבון מו החי בתזונתו (אני צריכה להפסיק להניק ) וחוששת ממחסור בברזל. מה עושים? כמו כן, האם עוגיות מטרנה לתינוקות- שהן חלביות - מחוץ לתפריט? ואם כן, האם יש עוגיות פרווה?

לא הזכרת איך התבטאה הרגישות לחלב בכל מקרה הרוב המכריע מהילדים הללו האלרגיה חולפת לאחר גיל שנה אין מה לדאוג, להתחיל מתן בשר בכמיות קטנות בתוך הירקות לגבי ברזל הוא אמור לקבל תוספת יומית וזה עד גיל שנה צריל להימנע מכל מזון שמכיל בתוכו חלב או מוצריו

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה