פריחה ופצעים לא מאובחנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/08/2009 | 09:33 | מאת: מיה

שלום לפני שבועיים וחצי החלו להתפשט על גופו של בני - רגליים,ידיים, פנים פצעים שלרגע נראו כמו עקיצות, אך אין סיכוי לפיזור וכמות שכזו, על הפנים הופיעו הרבה יותר וזה לא נראה כמו עקיצות אלא כמו נקודות - שבועיים וחצי וזה עדיין אדום ולא עובר. עושה רושם שמגרד לו נורא, הוא משפשף את הפנים כל הזמן. לאחר כשבוע הוא היה עם חום של 40 מעלות ואז הופיעה פריחה אדומה - הבנו שזו אדמדמת. הפריחה חלפה וגם המחלה, ונשארנו עם בלוטות מוגדלות מאחורי האזניים - שהוא כל הזמן מגרד גם אותם. האם יש קשר בין הדברים? מתי הבלוטות יחזרו לעצמן? ומה יש לו בפנים? הרופאה לאחר שאמרה שזה עקיצות חזרה בה ואמרה שאולי זה ויראלי . הילד ממש סובל מהתקפי גירוד על הבלוטות, שיפשופי עיניים ופנים. מה לעשות? תודה מיה

שלום הבלוטות הן חלק ממחלה הוירלית שהיתה לו וחוזרים לנורמה אחרי כמה שבועות הפריחה בפנים תתכן על רקע אלרגיה כדי שתבדק שוב פעם ע"י רופא מטפל ומתן טיפול לפי הצורך ואו הפניה לרופא עוראו אךרגיה במידה והפריחה ממשיכה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה