אמא טרייה מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/08/2009 | 22:40 | מאת: מירי

ילדי בן 3 שבועות בתחילת שבוע בטיפת חלב הקף הראש היה 35.3 האחות בטיפת חלב אמרה שהראש גדל מאז הלידה..האם הקף הראש מתאים לגילו? במכתב שחרור היה רשום מעקב הקפי ראש קצה אצבע??אני ממש מודאגת ...למרות שרופאת הילדים וטיפת חלב אמרו בסדר..אני גם נותנת לו ויטמין D האם להפסיק??? אני ממש בלחץ....

היקף ראש אמור לגדול עם הזמן בעקר בשנתיים ראשונות לחיים לפי המספר נראה שהקף ראש תקין קיימות עקומות אצל אחיות טיפת חלב את יכולה לבקש באיזה אחוזון הראש שלו נמצא

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה