מהבר מהנקה למטרנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

11/08/2009 | 09:17 | מאת: טיטי

שלום, בתי בת שלושה חודשים וקיבלה רק הנקה , עקב בעייה בריאותית עליי לקחת כדורים שאינם טובים עם הנקה. ברצוני לדעת האם עליי להעבירה למטרנה בהדרגה או שאפשר פשוט ביום אחד להפסיק הנקה לגמרי , בעבר ניסיתי לתת לה מטרנה והיא אכלה ללא בעייה ועל כן אם לתינוקת אין בעייה האם בכל זאת כדאי לעשות זאת בהדרגה? אם אתן לה רק מטרנה תוך כמה זמן לערך יתייבש החלב שלי ? תודה

אפשר בהחלט לעבור בבת אחת, אך חובת שלך יהיה קל יותר לעבור בהדרגה להמנע מתחושת הגודש

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה