תרופת הרגעה לילדה מיוחדת בטיסה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/08/2009 | 20:43 | מאת: אורלי

יש לי ילדת תסמונת דאון בת 5. אנו אמורים לטוס בקרוב לארה"ב וכידוע הטיסה ארוכה מאוד. מאחר וביתי מאוד פוחדת ממקומות לא מוכרים, מקולות חזקים (אפילו קריינות ברמקול) ובכלל מסיטואציות שונות וחדשות, ברור לי שהיא תהיה היסטרית מהר מאוד. רציתי לדעת האם יש איזה תרופה או משהו אחר שניתן לתת לה לפני הטיסה או תוך כדי, על מנת להפחית את החרדה שלה. יש לציין שהיא לא סובלת ממחלות מיוחדות. תודה מראש אורלי

07/08/2009 | 23:56 | מאת: רינת

הי אורלי, ממליצה בחום לתת לילדה טיפות של רסקיו רמדי - במיוחד טוב ועוזר גם למצבי היסטריה, להרגעת חרדות ופחד. (אני מטפלת מוסמכת בפרחי באך) רינת

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה