דלקת באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

02/08/2009 | 19:59 | מאת: נורית

שלום, אני אם לתינוקת בת שנה ושמונה חודשים לפני שבוע היה לה חום 39.6 הלכתי לרופא והוא איבחן אצלה דלקת באוזניים ונתן לה טיפול אנטיביוטי 10 ימים 4CC *3 כיום היא כבר שבוע עם אנטיביוטיקה החום אומנם ירד לה אבל יש לה כמה בלוטות מאוד בולטות מאחורי האוזן . האם אני צריכה לחזור לרופא ולהראות לו ?או לחכות לסיום הטיפול? תודה!!

הבליטות הינן בלוטות לימפה אשר גולות תגובתית לזיהום מקומי , זה דורש מעקב בלבד - ולכן אין צרוך בביקור דחוף כעת אלא המתנה לאחר חלוף המחלךה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה