רמת בילירובין לתינוק בן שבעה שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

23/07/2009 | 12:27 | מאת: גיא

שלום בני בן שבעה שבועות לאחר הלידה רמת הבילירובין שלו היתה כ 8 (ולכן לא טופל כלל כיוון שזוהי רמה תקינה בשלב זה) בגיל חמישה שבועות רמת הבילירובין שלו היתה 9.8 ולפני מספר ימים (גיל 6 שבועות + 3 ימים) הרמה היתה 10.1 אישתי מניקה בהצלחה ובני אוכל טוב ועולה במשקל יפה הרופאה המליצה להפסיק להניק לשלשה ימים האם רמה כזו של בילירובין לאורך זמן של שבעה שבועות יכולה לגרום לנזק ?

לא , ואין התוויה להפסקת הנקה בערכים כאלו , אפשר רק לעקוב , במידה ואתם מוטרדים אזי הפסקת הנקה למספר ימים אכן תוריד את הערך - אך זה איננו מחייב כלל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה