נשיכות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/07/2009 | 10:18 | מאת: אלונה

הבן שלי בן כמעט שנה וחצי, ומידי פעם הוא נושך את עצמו ביד, מסתכל עלי ואומר: "כואב" קשה לי להאמין שזה נובע מתיסכול כי הוא מתבטא מאוד יפה לגילו ויודע לבקש מה שהוא רוצה, והוא גם ילד מאוד שמח. זה גם לא קורה כשהוא עצבני אלא סתם פתאום באמצע משחק.

תופעה מוכרת בילדים בגיאלים הללו , כמו שאר דפוסי ההתנהגות - מצופה שאת תדריכי אותו מה מותר ומה אסור ומה היא התנהגות שאיננה נכונה - הוא עצמו מגלה את הכאב ואורמ כואב - זוהי סקרנות רגילה שמבקשת את הכוונתך

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה