ליחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/07/2009 | 09:18 | מאת: shellly

בתי בת החצי שנה מתאוששת מוירוס שהיה לה כבר מתחילת אמצע שבוע שעבר, הייתה בבית החולים והכול בסדר ברוך ה' . השתחררה ביום חמישי אך כבר מיום שישי יש לה ליחה בגרון שמפריעה לה מאוד ביום יום כתוצאה מכך מתקשה לישון בלילה, מתעוררת הרבה (דבר שבכללי לא קורה ישנה כל הלילה)ומשתעלת וממש רואים שהליחה מפריעה ה הרופא בבדק אותה ביום שישי ואמר שזה יעבור לה , השאלה היא האם ניתן לתת לה אולי משהו טבעי כדי להקל עליה???? תודה.

טרם נמצא התכשיר הפלאי הטבעי שמפחית ליחה בילדים - אם תגלי כזה אשמח להכיר, שאר התכשירים הינם תרופות עם תופעות לודאי

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה