רפלוקס אצל תינוקת ?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/07/2009 | 16:41 | מאת: גלית

שלום רב, תינוקת בת חודש, אחרי האכלה- רק בשעות הערב, בכי היסטרי שיכול להימשך זמן ממושך, מלווה לעיתים בבליעת אגרופים ועוד סימני מצוקה. יש לציין שהתופעה רק בערב. בבוקר אוכלת בשלווה ורגועה. במידה והתופעה איננה קוליק, האם יכול להופיע רפלוקס רק בשעות מסויימות, ולא בכל האכלה?. יש לציין שלעיתים גם מחרחרת. תודה.

התופעה מתאימה לגזים בתינוקות יש מספר תכשירים נגד גזים חשוב להאכילה בצורה נכונה ושלא תבלע אויר כמו כן לעשות גרפס טוב לאחר כל ארוחה בהמשך בכי לפנות לבדיקה אצל רופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה