שריפה באיבר מין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/06/2009 | 17:10 | מאת: הילה

בתי בת 8, כשנתיים סובלת מדי פעם משריפה באיבר מינה, זה קורה לה בלילה, זה כואב ומציק לה מאד והיא לא מסוגלת להרדם, אני נאלצת להכניסה בדחיפות לאמבטיה לרחיצה ארוכה של האיזור. ניסיתי להשתמש בסבון הגייני, לא תמיד עזר. ניסיתי למרוח קרם של תינוקות, הציק לה יותר. הרופאה, בתחילה טענה שאולי זה תולעים, אך ,כנראה, שזה לא זה. אין שום דבר חיצוני שהרופאה רואה. החליטה שזה מפיפי שלא מנוגב טוב... אז למה לא שורף לה ביום ? הילדה סובלת מאד, מס' לילות רצוף ואח"כ רגיעה למס' לילות וחוזר חלילה. מה עושים ? תודה מראש

אפילו אם לא ראו תולעים יש מקום לתת טיפול אמפירי בנוסף תתכן אדמומיות קלה באזור וע"י משחה כמו דרמקומבין יכולה לעזור לה בכל אופן לפנות מחדש לרופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה