צואה לבנה לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/06/2009 | 12:02 | מאת: אילנה

שלום רב ביום שלישי הופיעה לבני פריחה באזור בית חזה ,סנטר בטן וירכיים ,ביום חמישי הפריחה לוותה בחום גבוהה עד 39.7 ,.החום עבר ואיתה גם הפריחה אבל מיום שבת הופיעו אצלו יציאות של צואה לבנה רכות מאוד ובכמות גדולה פעמיים ביום יש לציין שהוא נבדק ביום שישי אצל רופאת ילדים שאמרה שהכל בסדר האם יש מקום לדאגה ?? איזה בדיקות כדאי לבצע?

מאחר ומדובר בתופעה שלאחר מחלה זיהומית ורילית קרוב לודאי - לא נראה כי יש מקום לדאגה, יש להרבות בשתייה , וצבעי המרה ישבוב ביציאות הבאות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה