הגנה משמש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

31/05/2009 | 10:25 | מאת: אביב

שלום, רציתי לדעת האם יש קרם גוף עם הגנה משמש? אני שולחת את ביתי בבוקר למעון ובמשך היום הם יוצאים לעיתים לטיול או לחצר בחוץ ורציתי לדעת האם יש קרם שיגן עליה מהשמש לזמן ממושך (קרם הגנה רגיל מגן לשעתיים וגם הוא מאוד שמנוני ולא נעים)? ביתי בת שנה ולא בהירה אך בכל זאת חשוב לי שתהיה מוגנת תודה מראש על תשובתך

קרם הגנה בעל מקדם גבוה מספיק למרבית שעות היום , מאחר ולא כל היום חשופים לשמש , הוא אינו נעלם כעבור שעתיים , אלא משפיע לפי שעות חשיפה וזאת לפי המקדם. ממליצה על הקרמים הללו.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה