יציאות קשות מלוות בכאבים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/05/2009 | 11:10 | מאת: אמא

בני בן חמש , יש לו יציאות קשות שמלוות בכאבים , הוא ממש מתפתל וצורח אבל לא מוכן ללכת לשרותים כי הוא מפחד .אנחנו מחכים יום יומיים ושהוא לא מוכן ללכת אנחנו בכוח לוקחים אותו להתפנות עד שיצא לו .זה ממש מחזה לא נעים וקורע לב לראות אותו סובל ככה . מה עושים?

עצירות בגיל זה הינה תופעה שכיחה למדי - לארח בדיקה ראשונית אצל רופא מטפל אשר שוללת כל בעיה גופנית , הייתי ממליצה על שינויים תזונתיים לכלכלה מרובת סיבים - ירקות ופרות ודגנים מלאים וכן תכשיר סיבים כגון אבילאק או פגלקס .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה