הזעה אצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/05/2009 | 16:53 | מאת: ענבר

ביתי בת 6 חודשים ולפעמים היא קמה משינה מזיעה באזור הראש והצואר. זעה רבה. האם זה נורמלי בגיל כזה להזיע בכמות רבה בזמן שינה. דבר נוסף היא לא ממש מתלהבת לאכול פירות וירקות מה עושים איך מרגילים אותה לדברים אחרים חוץ מטרנה. אשמח לתשובה. ענבר

הזעה בגיל זה הינה תקינה לחלוטין ומהווה מנגנון ויסות חום. לגבי כלכלה - יש לחשוף אותה לפירות וירקות - אשר יהוו חלק מהכלכלה ולא מידית להחליף בבקבוק. בתור התחלה נסי להחליף ארוחת בקבוק אחת במחית פירות וגם אם אינה מעוניינית להמשיך לחשוף אותה יומיום עד שתתרגל לסדר הארוחות החדש.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה