זכוכית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/05/2009 | 11:43 | מאת: אמא

שלום רב, אנחנו הורים חדשים לתינוקת בת חודשיים וקצת. שלשום לבעלי התנפצה בידיים נורת לוגן. זה קרה בסלון והזכוכיות נפלו על הספה שתינוקת מבלה עליה הרבה בשכיבה על הבטן גם רק עם טיטול (ללא בגדים). בעלי ניקה עם ידיים ללא שואב אבק. לא ידעתי על הנורה ( לא היינו בבית אני והתינוקת0, והמשכתי להשכיב אותה כרגיל על הספה. כשהוא סיפר לי פשוט נחרדנו. האם יש סיכון שרסיס נחדר דרך העור שלה. הבחנתי הבוקר נקודה קטנקטנה ( יכול להיות גם עקיצה של היתוש) על המצח בצד. מה עלינו לעשות? כיצד לבדוק האם נגרם לה נזק? לאיזה רופא לגשת? האם זה בכלל יכול לקראות - חדירת זכוכית דרך העור? אודה לתושבתכם. מאוד לחוצים. מקווים שבעזרת השם הכל בסדר איתה.

אין צורך בדאגה. לא יתכן כי התינוקת נפגעה מבלי שתחוש בכאב ותתלונן ותבכה יותר מהרגיל. אין צורך להבדק , ובמידה ונשרטה קלות אתם תבחינו בכך באמבטיה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה