שריטה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/05/2009 | 22:03 | מאת: גלי

שלום רב, ביתי בת השנתיים חזרה היום הביתה עם שריטה בפנים מהגן. הגננת אמרה שהיא לא ראתה איך זה קרה , הילדה לא בכתה ורק סיפרה שנשרטה מחתיכת ברזל קטנה... השריטה לא נראת עמוקה,היא לא דיממה , היא פשוט בלחי ובולטת לעין...היא די גדולה.. האם יש סיכוי שהשריטה לא תגליד?? האם יש סיכוי לצלקת?? האם עלי לללכת לרופא עור? בתודה מראש.

צר לי על תשובתי המאוחרת - מניחה שהשריטה כבר הגלידה. מידת העומק קובעת את מידת ההצטלקות - בכל אופן ילדים מצטלקים היטב. חשיבות להיותה מחוסנת לטטנוס - וכל הילדים אשר חוסנו במועד - מוסחנים כנגד טטנוס.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה