שינה- ילדה בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/05/2009 | 21:46 | מאת: דפנה

שלום. הייתי מאוד רוצה לדעת כמה שעות ביום בממוצע- כהערכה גסה אמורה לישון תינוקת בת חמישה וחצי חודשים אשר ישנה שנת לילה מלאה מהשעה 21:30 עד 06:30? אני מבינה שהתשובה היא הערכה גסה אך בכל זאת חשוב לי לשמוע דעה של מומחה עקב קיומם של ויכוחים חוזרים ונישנים במשפחה בנושא. תודה מראש דפנה.

הערכה גסה הינה כ-2/3 מהיממה , למרות שזה בהחלט תלוי סביבתית , מידת הגרויים וסיגול הרגלים. לצורך הערכה גסה מקובל שנת בוקר נוספת כשעה עד שעתיים, ושנת צהריים של כשעתיים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה