דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

17/11/2008 | 10:51 | מאת: david

שלום אני צריך עזרה דחופה הבן שלי מאז שנכנס לגן כל הזמן חולה שיעול ליחה חום אוזניים גרון הקאות יש ימים שהוא יותר טוב ויש ימים שהוא עם חום גבוה הילד יורדבמשקל אני לא יודע מה לעשות אני חסר אונים. בני הוא בין שנה וחצי והמצב הזה נמשך כחודשיים

הינך מהווה אחד מ-70% מההורים לילדים בגיל שנה וחצי אשר מבקרים בשנה הראשונה במעון. זוהי מציאות שכיחה , פרט להמלצה על חיסון פרבנר כנגד פנאומוקק אשר מונע זיהומים חיידקיים מסכני חיים - אין דרך למניעת החשיפה למחלות הוירליות ולהדבקה בתקופת הגן . העידוד היחיד הינו שזוהי חשיפה ראשונית אשר לא לחזור על עצמה בשנים הקרובות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה