בחילות יומיומית לילד בן תשע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/05/2009 | 08:18 | מאת: יפעת

בני בן ה-9 מתלונן כבר תקופה ארוכה על בחילות במהלך היום ללא קשר לשעות האוכל, לפעמים הוא אומר שזה מתמשך מספר שעות,הבחילות אינן מובילות להקאות אך לתחשות לא טובות, איזה בדיקות עלי לעשות?

07/05/2009 | 23:14 | מאת: אחת שיודעת

אני מציעה לבדוק האם מדובר במצב נפשי, אחד הסימטומים לחרדה הן בחילות

חסרים פרטים רבים , מהי תקופה ארוכה , האם יש שינויים ביציאות , האם יש ירדיה במשקל או שינויים בתוזנה? מומלץ לברר עם הרופא המטפל - והמחשבה כי מדובר בבעייה רגשית-נפשית נעשית רק לאחר שלילת גורמים גופניים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה